Montfoort

3 maart

Op maandagavond 2 maart vond in Montfoort de tweede regioavond plaats. Tijdens deze goedbezochte avond, die geopend werd door voorzitter Zeldenrijk, legde Floor van Os, lijsttrekker voor de SGP in waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR), op inspirerende manier het belang van het waterschap uit: alleen al in het gebied dat onder het waterschap HDSR valt, wordt dagelijkse 220 miljoen liter afvalwater geproduceerd!

Na de inleiding van Van Os vertelde Pieter van Ojen in tien steekwoorden waar de provincie voor stond. Het belang van het Montfoortse en directe omgeving werd hierbij ook voor het voetlicht gehaald. Jan-Willem Benschop benoemde als lokaal raadslid een aantal tops en tips van en voor de provincie: om in de zak te steken!

Na de pauze volgde een boeiend debat. Diverse thema’s kwamen aan de orde, controversiële onderwerpen werken hierbij niet geschuwd. Er werden kritische vragen gesteld aan de politici die onder leiding van forumvoorzitter Bertrick van den Dikkenberg aandachtspunten voor de komende vier jaar meekregen!

Natuurlijk hebben we een mooie fotoserie gemaakt van deze inspirerende avond.Terug naar het nieuwsoverzicht